• info@staqx.nl
  • 0613968511
  • 0613968511
 

Projectmanager Ivo Ketelaars versterkt projectteam van Staqx

  • Geschreven door Maud ten Kate
  • 25 maart 2024

Door de toenemende belangstelling voor onze innovatieve oplossing met gelijkstroom breidt Staqx uit. Ivo Ketelaars is vanaf nu onderdeel van het team en gaat aan de slag als projectmanager.

Ivo zet zich in om de innovatieve oplossing breder in de markt te zetten. Hij en Ben Verstraten, initiatiefnemer van Staqx, kennen elkaar al zo’n acht jaar. Voorheen was Ivo al werkzaam als projectmanager vastgoed bij een woningcorporatie. Hier hield hij zich bezig met het verduurzamen van bestaand vastgoed. Sinds kort is hij zelfstandig ondernemer.

De komende periode houdt Ivo zich bezig met het begeleiden van lopende en nieuwe projecten. Hij is verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van projecten. Evenals het leggen van contacten met verschillende partijen, zoals gemeenten. Om gelijkstroom zo onder de aandacht te brengen.

Uitdaging
Ivo is blij dat hij het team van Staqx versterkt: “Ik vind het interessant om in complexe projecten te duiken, zoals gelijkstroom. Er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open. Een uitdaging die ik graag aanga. Verder kijk ik uit naar de samenwerking met Ben. We zijn allebei ambitieus, dit belooft een fijne samenwerking te worden.”

Positie versterken
Ben Verstraten is ook positief over deze ontwikkeling. “Ivo zal zich bezighouden met de interne en externe communicatie. Dit is voor Staqx belangrijk. Op deze manier kunnen we de positie van gelijkstroom versterken. Ik heb er alle vertrouwen in dat Ivo hier een belangrijke rol in gaat spelen. En we samen werken aan een toekomst met gelijkstroom.”

Neem contact met ons op
Wilt u meer weten over onze innovatieve oplossing? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via 0613968511 of per mail.

Recente blogposts