• info@staqx.nl
  • 0613968511
  • 0613968511
 

Over ons

Onze ambities

Onderdelen van woningen verbinden. Bouwelementen, gebouwgebonden installaties, energievoorzieningen, apparaten en netwerken logisch laten samenwerken. ‘Stacken’, tot een geheel. Zodat processen vereenvoudigen, kosten dalen en het wooncomfort toeneemt. Daarvoor zet Staqx zich in. 

Bij Staqx geloven we dat technologie ons in staat stelt om de bouw en het gebruik van een woning slimmer, effectiever en duurzamer vorm te geven.

Onze ambitie voor de bouw: een vloeiende bouwketen met ‘first time right’-installatie en montage. Die de verwachtingen van de koper waarmaken en de kosten substantieel dempen. In combinatie met besparende en comfortverhogende oplossingen. Waardoor ruimte ontstaat voor (architectonische) schoonheid. Financieel én operationeel.

Onze ambitie voor de woning: betaalbare oplossingen die zichzelf meer dan terugverdienen. Waarbij synergie ontstaat door functies van installaties, voorzieningen en apparaten te stroomlijnen en overlap en dubbeling uit te bannen. 

Gestart in 2021

We zijn sinds 2021 actief als start-up. Samen met partners onderzoeken we uiteenlopende mogelijkheden en initiatieven die bijdragen aan onze ambities. Hierbij richten we ons op het volledige spectrum: marktvraag, marktkansen, technische realisatie, productiemogelijkheden en afzetpotentieel. Hierbij wordt Staqx begeleid door o.a. TU Eindhoven.