• info@staqx.nl
  • 0613968511
  • 0613968511
 

Voor consumenten

Gelijkstroom in de keuken

Onze moderne wereld vraagt veel van het stroomnet. De vraag naar stroom is op dit moment zelfs groter dan het aanbod. Hierdoor raakt het elektriciteitsnet overbelast. Dit heeft ook gevolgen voor u. Want (nieuwe) woningen worden minder snel aangesloten en verbouwingen worden uitgesteld.

Het is het belangrijk om actie te ondernemen, zodat u ook in de toekomst van een optimaal comfort kunt genieten, Staqx realiseert gelijkstroom voor bouwbedrijven, maar is er ook voor u: de consument.

Hoe werkt gelijkstroom?

Nederlandse woningen zijn uitgerust met wisselstroom. Met een technische aanpassing maakt Staqx in samenwerking met ATAG en Quooker de transitie naar gelijkstroom mogelijk. Hierbij wordt in een buurt of wijk een microgrid geplaatst.

Binnen de woning is de keuken de grootste energieverbruiker. U wilt vast vaak tegen het eind van de middag of begin van de avond een maaltijd voorbereiden, daarin bent u niet de enige. Hierdoor is het energieverbruik op zulke momenten hoog.

Gelijkspanning is een oplossing om efficiënt met de beschikbare energie om te gaan. Apparaten in de keuken kunnen op basis van de beschikbare energie snel of minder snel werken. Ook kunnen apparaten onderling afspraken maken over welk apparaat voorrang heeft. Ze seinen elkaar in via het energiemanagementsysteem en overleggen wie er ‘aan mag’. Op piekmomenten wordt de capaciteit dan benut volgens een prioritering wat resulteert in een lage, gelijkmatige elektriciteitsconsumptie.

Hoe werkt gelijkstroom?

Gelijkstroom in uw keuken

Met gelijkstroom in uw keuken geniet u als consument onbeperkt van uw comfort.

Het biedt de volgende voordelen:

  • U consumeert minder stroom.
  • U consumeert het gelijkmatig.

Ook draagt u met gelijkstroom bij aan een oplossing voor het overvolle elektriciteitsnetwerk. En werkt u mee aan een duurzame toekomst.

Staqx realiseert

Heeft u interesse in keukenapparatuur werkzaam op gelijkstroom? Staqx renoveert en/of vervangt uw keuken.

Gelijkstroom is een technisch verhaal. Staqx legt de werking van begin tot eind uit, geeft u persoonlijk advies over de mogelijkheden in uw woning en realiseert in samenwerking met ATAG en Quooker de installatie van gelijkstroom in uw keuken.

Neem vrijblijvend contact op met Staqx:

info@staqx.nl     

06 13 96 85 11

Of via het onderstaande contactformulier:

Staqx realiseert

Contactformulier

Contactformulier

Andere mensen gingen u al voor

  •  
  •  
  •  
  •